Nafl. 850Euro 340

Villa Azul, Punda

Het pand Villa Azul, gelegen op Berg Altena, heeft 2 verdiepingen met 11 kamers, 1 grote living op de begane grond en een kleinere living op de 1e verdieping, 2 ruime badkamers en daarnaast ook een grote keuken met 2 maal een 4-pits kooktoestel alsmede een side-by-side koelkast met een automaat voor het maken van ijsblokjes, crushed-ice of ijskoud water. Elke kamer beschikt over een bed, een buro met stoel, een ventilator en een kledingruimte/-kast. Villa Azul is gevestigd aan een rustige eenrichtingsweg en heeft een hekwerk om het huis. Binnen dit hekwerk, te bedienen met een remote controle, is er naast het huis met een zeer ruime hangout en natuurlijk ook een BBQ, een heerlijk zwembad waar je lekker met een luchtbedje kan chillen en een grote parkeerplaats voor meerdere auto's. Bedlinnen is aanwezig, dus dan heb je lekker meer ruimte voor in je koffer. Op elke kamer kan een extra bed worden bijgeplaatst. Dus wil je een kamer delen met vriend of vriendin, die tijdelijk overkomt, dan is dit mogelijk tegen gereduceerd tarief. Het openbaar vervoer is goed geregeld op Curacao, echter een auto is 'praktisch' onmisbaar op het eiland.

Zoek je een tijdelijk kort verblijf voor een aantal nachten of een maand, ook dan kun je bij ons verblijven!

Villa Azul is centraal gelegen en ligt op de grens van de wijken Salina en Punda. Dit huis is slechts enkele minuten rijden van het gezellige Seaquarium Beach, dat erg populair is onder jonge mensen. Op zaterdagavond Mambo en op zondag happy hour vanaf 17.00 uur bij Mambo en daarna door naar de buren met het happy hour van Wet & Wild, tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Ook het naastgelegen, inmiddels beruchte, Cabana Beach moet je zien en proeven! Vanaf Villa Azul is dit strand nog geen 10 minuten rijden.

Op weg naar Mambo Beach is er een grote supermarkt: Boulevard Marketplace. Echter direct aan de overzijde van Villa Azul is een kleinere supermarkt (Mini-Market genaamd) gevestigd, waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen. Op nog geen 20 minuten rijden afstand is een ander populair strand op Jan Thiel Baai gevestigd Zanzibar genaamd, met hun heerlijke loungebedden en de lekkerste pizza's van het hele eiland. Recent is het strand rond de Jan Thiel Baai enorm uitgebreid en dat heeft met zich meegebracht dat er weer een paar heerlijke eetgelegenheden zijn bijgekomen waaronder, 'Zest Mediterranean' en 'Papagayo beachbar'

Veel openbaar vervoer rijdt langs Villa Azul op Berg Altena, mocht je niet over een rijbewijs en/of auto mogen beschikken. Het openbaar vervoer bestaat uit 9-persoons busjes, die je op ieder gewenst moment kan staande houden en voor gemiddeld Nafl. 2,- brengen ze je binnen Willemstad waar je wezen wilt.

De gemeenschappelijke ruimtes worden door onze schoonmaakster tweemaal per week schoongemaakt. Natuurlijk verwachten we wel van je dat je je eigen troep opruimt, meer hierover vind je in onze huisregels. Ook bieden wij je de mogelijkheid om tegen een meerprijs door onze schoonmaakster je eigen kamer te laten schoonmaken.

Het huis beschikt over wireless internet, downloaden met een snelheid van ongeveer 200 Kbps. Dus als je wilt kan je lekker internetten en/of skypen met je vrienden en familie in Nederland!

Kamers

11 kamers
InternetInclusief stroomIncluding waterZwembadSchoonmaakBeveiliging


Interesse? Neem contact met ons op!