Nafl. 725

Telamon 8

Nieuwe studenten kamers op Curacao die zeer centraal gelegen zijn in de rustige en veilige woonwijk Vredenberg. Het uitzicht is waanzinnig, vanaf het balkon heb je meer dan 180 graden uitzicht over het eiland. Het gebouw bestaat uit 26 studenten kamers en zal in de toekomst nog uitgebreid gaan worden met studio's en appartementen. Het gebouw is recentelijk gerenoveerd en beschikt over internet, gezamenlijke televisie en volledig ingerichte keukens waar individueel of gezamenlijk gekookt kan worden.

Het huis wordt omringd door een groot stuk grond, waar genoeg mogelijkheden zijn om te relaxen, zowel in de zon, als in de schaduw, als in het zwembad. Daarnaast zijn er genoeg badkamers waardoor je nooit lang hoeft te wachten voordat je kunt douchen. Twee keer per week worden de openbare ruimtes schoongemaakt.

De kamers zijn tussen de 8 m2 en 15 m2 groot, geheel gemeubileerd en voorzien van ventilator. De kamers en studio's worden "standaard" verhuurd, er is dus geen beddengoed en handdoeken e.d. aanwezig. Wel het is het mogelijk om dit bij ons te reserveren . Verder zijn de openbare ruimtes voorzien van koelkasten volledig ingerichte keukens en genoeg ruimte om lekker te koken.

De huur bedraagt Nafl. 725,- exclusief water en electra.

Kamers

26
ZeezichtMambo BeachInternetZwembad


Interesse? Neem contact met ons op!