Nafl. 850Euro 340

Punda aan Zee

Het pand, Punda aan Zee, heeft 3 verdiepingen, waarvan de begane grond voor stagiaires/studenten is gereserveerd. Het heeft een eigen ingang, met gezamenlijke living, een riante keuken, badkamer en er zijn 5 ruime kamers, zowel 1- als 2-persoons. Elke kamer beschikt over een bed, buro, ruime kledingkast en ventilator voor verkoeling. Om het huis staat een hek met afsluitbare poort. Het huis zelf is voorzien van goede deuren en ramen waardoor het veilig verblijven is. Binnen het hek staat een grote BBQ om lekker van te kunnen genieten. Daarnaast een heerlijk privestrand achter het huis waar je de gehele dag kunt genieten. Bedlinnen is aanwezig, je hebt dus ruimte in de koffer voor andere spullen.

Op elke kamer kunnen 2 bedden geplaatst worden. Dus wil je een kamer delen met vriend of vriendin, dan is dit mogelijk tegen gereduceerd tarief.

Zoek je een tijdelijk kort verblijf voor een aantal nachten of een maand, ook dan kun je bij ons verblijven!

De gemeenschappelijke ruimtes worden twee maal per week door schoonmaakster schoongemaakt. Natuurlijk verwachten we wel van je dat je je eigen troep opruim, meer hierover in onze huisregels. Wel is het mogelijk, tegen een meerprijs, je eigen kamer te laten schoonmaken door onze schoonmaakster.

Het huis beschikt over wireless internet, downloaden met een snelheid van ongeveer 200 Kbps. Dus als je wilt kan je lekker internetten en/of skypen met je vrienden en familie in Nederland!

Kamers

5 kamers

Special

Locatie

Het huis ligt in het studentenhart van Curacao, Punda. In een paar minuten lopen ben je in het oude centrum van Willemstad. Hier zijn de bushaltes mocht je geen auto hebben. Op het Wilhelminaplein, zijn 2 restaurantjes waaronder Pleincafe Wilhelmina, een echt studentenrestaurant, voor slechts Nafl. 10,- heb je daar een studentenhap (nog geen 4 Euro !!). Als je iets verder doorloopt heb je de bekende pontjesbrug die Punda verbindt met Otrabanda de andere oude wijk van Willemstad.

Ook de bekende stagekroeg de Nachtwacht ligt om de hoek. De Nachwacht is het middenpunt van de stage woonwijk, op zondag wordt hier voetbal gekeken en donderdag is het happyhour. Naast de Nachtwacht zit de wasserette.

In het weekend is vooral Sea Aquarium Beach erg populair onder stagiaires. Op zaterdavond Mambo en op zondag happyhour vanaf 17.00uur bij Mambo en daarna door naar Wet & Wild. Vanaf Punda aan Zee is dit nog geen 10 minuten rijden. Op weg naar Mambo Beach is er een grote supermarkt: Boulevard Marketplace. Kleinere supermarktjes (Mini-Markets genaamd) zijn op loopafstand te vinden.

Andere populaire strandjes zijn op 20 minuten rijden: playa Portomari en Cas Abou. [/p]

De huurprijs bedraagt 850,- ANG (Antilliaanse gulden) per maand bij vooruitbetaling te voldoen, zonder korting of compensatie, voor de eerste kalenderdag van elke kalendermaand. In de huurprijs zijn inbegrepen de kosten van het elektra- en 3m3 waterverbruik per maand. (hoger verbruik zal per persoon doorberekend worden).

Voor rekening van de huurder is verder de verplichte eindschoonmaak van het gehuurde (55,- NAFL).

Voor aankomst op Curacao dient de huurder over te maken een aanbetaling van 1 maand huur (850,- ANG) plus 1 maand borg, eenmalig 55,- ANG administratiekosten en de verplichte eindschoonmaak van 55,- ANG totaal: 1810,- ANG


CentrumInternet


Interesse? Neem contact met ons op!