Nafl. 1750Euro 700

Pietermaai appartementen

Alle stijlvol ingerichte split level appartementen zijn ingericht met twee een-persoonsbedden, keukenblok, zithoek, eettafel, badkamer met douche en toilet. Buiten heeft ieder appartement een zitje waar ontspannen genoten kan worden van de rust en stilte die de binnenplaats ('Hofi') biedt. De suites zijn van dezelfde gemakken voorzien en hebben geen buitenzitje. Op verzoek kan er wireless internet worden aangesloten.

De buurt waarin de appartementen gesitueerd zijn, Pietermaai Smal, eens de domicilie van de Curacaose welstand, heeft na een lange periode van leegstand en verval, de afgelopen jaren een grondige metamorfose ondergaan en is hard op weg het nieuwe Quartier Latin van Curacao te worden.

De wijk Pietermaai Smal ligt direct tegen het centrum van Willemstad aan. Het centrum is ook wel beter bekend als de wijk Punda en is nog geen vijf minuten lopen vanaf de appartementen.

Ook op loopafstand vindt u de wijnhandel Servir Frais, Jazz cafe Miles, een wellness center, een kunstatelier, busstation, diverse grote hotels en veel bezochte kantoren zoals de KvK en Curacao Tourist Board.

'Mundo Bizarro', het Latino stijl eetcafe, tevens populair bij de lokale bewoners, is dagelijks geopend van 10 tot 24 uur. U kunt hier dus de gehele dag terecht voor een hapje, drankje of een krantje.

Kamers

Verschillende stadsappartementen

Special

  • centrale locatie
  • zwembad
  • airconditioning
  • tropische tuin
  • internet

CentrumAirconditioningWarm water


Interesse? Neem contact met ons op!