Euro 300

2 huizen in de Penstraat, Punda

Penstraat 211

Te huur gemeubileerde 3 slaapkamer woning aan de Penstraat 211, dicht gelegen bij het centrum van Willemstad. Op 5 autominuten van Seaquarium Beach (Mambo, e.d.). Het OV stopt voor de deur.

Een typisch Antiliaans huisje, nog in oude, eenvoudige Curacaose stijl. Indeling: entree (porch), woonkamer, 3 slaapkamers, keuken en een badkamer. De totale oppervlakte is 90m2. In de woning is draadloos internet aanwezig. Bij de woning hoort een tuin met eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is afgesloten door middel van een hek.

Huurprijs:
  • 2pers 600,- p.m
  • 3pers 700,- p.m
  • 4pers 800,- p.m

* De woning is geschikt voor max. 5 personen.

De huurprijs is exclusief water, electra (variabel) en afvalstoffenbelasting (vast ANG 20,00 per maand).

Penstraat 209

3 studio's aan, verschillend van grootte. Deze studio's zijn eenvoudig, maar netjes gemeubileerd. Ze zijn allemaal op dezelfde locatie gehuisvest.

De omschrijvingen staan per studio weergegeven en ook foto's zijn beschikbaar.

Omschrijving 209A

Te huur gemeubileerde studio aan de Penstraat 209 dicht gegelegen bij het centrum van Willemstad. Op 5 autominuten van Seaquarium Beach (Mambo, e.d.). Het OV stopt voor de deur. Indeling: gezamelijke entree (porch wordt gedeeld met de drie studio's), woon/slaapkamer 32m2, eigen keuken 2m2, eigen douche 3m2. De totale oppervlakte is 37,4 m2. In de studio zijn airco en draadloos internet aanwezig. Een gezamenlijke tuin met eigen parkeerplaats bevindt zich naast de woning, afgesloten door middel van een hek. Ook is er een muntenwasmachine voor gezamenlijk gebruik aanwezig.

Huurprijs:
  • 1pers ? 350,- p.m
  • 2pers ? 450,- p.m

De huurprijs is exclusief water, electra (variabel) en afvalstoffenbelasting (vast ANG 20,00 per maand).

Penstraat 209B

Te huur gemeubileerde studio aan de Penstraat 209 dicht gegelegen bij het centrum van Willemstad. Op 5 autominuten van Seaquarium Beach (Mambo, e.d.). Het OV stopt voor de deur. Indeling: gezamelijke entree (porch), woon/slaapkamer 22m2, eigen keuken 6m2, eigen douche 6m2. De totale oppervlakte is 36,8 m2. In de studio zijn airco en draadloos internet aanwezig. Een gezamelijke tuin met eigen parkeerplaats bevindt zich naast de woning, afgesloten door middel van een hek. Ook is er een muntenwasmachine voor gezamenlijk gebruik aanwezig.

Huurprijs:

  • 1pers ? 325,- p.m
  • 2pers ? 425,- p.m
[p]De huurprijs is exclusief water, electra (variabel) en afvalstoffenbelasting (vast ANG 20,00 per maand).

Penstraat 209C

Te huur gemeubileerde studio aan de Penstraat 209 dicht gegelegen bij het centrum van Willemstad. Op 5 autominuten van Seaquarium Beach (Mambo, e.d.). Het OV stopt voor de deur. Indeling: gezamelijke entree (porch), woon/slaapkamer 13m2, eigen keuken 4m2, eigen douche 4,5m2. De totale oppervlakte is 20,7 m2. In de studio zijn airco en draadloos internet aanwezig. Een gezamelijke tuin met eigen parkeerplaats bevindt zich naast de woning, afgesloten door middel van een hek. Ook is er een muntenwasmachine voor gezamenlijk gebruik aanwezig.

Huurprijs: * 1pers ? 275,- p.m * 2pers ? 375,- p.m

De huurprijs is exclusief water, electra (variabel) en afvalstoffenbelasting (vast ANG 20,00 per maand).

Kamers

3 kamers, 3 studios
CentrumMambo BeachSeaquarium


Interesse? Neem contact met ons op!