Nafl. 850Euro 340

Niewindtstraat

Een goede stageplek op Curacao gaat samen met een goede huisvesting. Centraal wonen in een rustig buurt in het Centrum van Willemstad is ideaal.

Een zeer centraal gelegen, sfeervol en huiselijk monumentaal pand te Otrabanda, Willemstad de hoofdstad van Curacao.

De gunstige ligging maakt het ideaal om in korte tijd de voor u belangrijke plaatsen op het eiland te voet, met een auto of anders met openbaar vervoer te bereiken.

Het huis ligt op korte loopafstand van o.a. winkels, banken, ziekehuis (SEHos), supermarkt, wasserette, busstations, uitgaansgelegeheden en de officiele instanties.

De woonkamer (30 m2) is sfeervol ingericht met sofa, fauteuils, salontafel, staande lamp, plafondventilator met centraal lichtpunt, DVD speller en een 21 inch TV. Verder zitten in het huis overal 110V/ 220V stopcontacten, WIFI internet (16 Mbit) en prepaid Tilin telefoon aansluiting.

De slaapkamers, 1 grote (16 m2) en 4 kleinere (9 m2) zijn volledig ingericht met lattenbodem bed, hang/leg kast, plafondventilator met centraal lichtpunt, 4 stopcontacten (110V/ 220V), kruk, stoel en bureau/tafel met lamp.

De twee moderne ruime badkamers zijn elk voorzien van twee wastafels, spiegels, 110V/ 220V stopcontacten, douche en toilet.

De open modern volledig ingerichte keuken met eetruimte (22 m2) is uitgerust met een standaard keuken inventaris, een magnetron, koffiezetapparaat, toaster, stopcontacten , 4 pits gas fornuis met oven, ijskast met een grote diepvries ruimte, plafondventilator met lamp en een lange eettafel met 6 stoelen.

Binnenplaats met planten biedt veel ruimte en is voorzien van een vrijstaand overdekte patio (8 m2.) met een grote tafel, stoelen, wasgelegenheid en een ingebouwde barbecue.

Kamerprijs

9 m2 Ang. 650.00 incl. per maand per huurder

16 m2 Ang. 800.00 incl. per maand per huurder Kortere termijn verblijven worden gerekend per dag per huurder, na overeenkomst afhangend van verblijf periode en zijn inclusief alle kosten. Stuur ons en email.

Alle prijzen zijn inclusief water, electra, gas en beddegoed met een maximaal gemiddeld verbruik van Ang. 75.00 per maand per huurder. Wifi internet kosten bedraagen Ang. 20.00 per maand.

Extra persoon is alleen togestaan in grote kamer 16 m2. De extra kosten voor maximaal Ang.75.00 maand-verbruik.

Ophalen en afzetten bij de luchthaven (Hato) is op afspraak mogelijk. Kosten Ang. 35.00 p.p. per trip.

Voor de dag van intrede dient een korte termijn kammer huur contact te worden ondertekend. Voor de dag van ingang, moet elke huurder een maand borg plus een maand kamerprijs betalen.

Maandelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke openbare ruimten moet vooraf worden betaald. Deze kosten worden gedeeld door al de huurders en word vast gelegd voor het ingaan van het huurcontract.

Kamers

7 Kamers
Centrum


Interesse? Neem contact met ons op!