Nafl. 800Euro 350

Studentenhuis in Punda

9 grote appartementen met eigen douche en toilet in hartje punda. Veilig op de derde verdieping met een prachtig uitzicht over de stad, zee en de ruiterkade. Onder de appartementen vind je een supermarkt en snackbar, dus je hoeft niet ver te lopen voor je boodschappen.

Het gebouw ligt in het studentenhart van Curacao, Punda. In een paar minuten lopen ben je in het oude centrum van Willemstad. Hier zijn de bushaltes mocht je geen auto hebben. Op het Wilhelminaplein, zijn 2 restaurantjes waaronder Pleincafe Wilhelmina, een echt studentenrestaurant, voor slechts Nafl. 10,- heb je daar een studentenhap (nog geen 4 Euro !!). Als je iets verder doorloopt heb je de bekende pontjesbrug die Punda verbindt met Otrabanda de andere oude wijk van Willemstad.

In het weekend is vooral Sea Aquarium Beach erg populair onder stagiaires. Op zaterdavond Mambo en op zondag happyhour vanaf 17.00uur bij Mambo en daarna door naar Wet & Wild. Vanaf Punda aan Zee is dit nog geen 10 minuten rijden. Op weg naar Mambo Beach is er een grote supermarkt: Boulevard Marketplace. Kleinere supermarktjes (Mini-Markets genaamd) zijn op loopafstand te vinden. Andere populaire strandjes zijn op 20 minuten rijden: playa Portomari en Cas Abou.

Prijzen: Naf.800,- per maand exclusief water en electra maar inclusief internet! Nafl 600 voor kamers met een gedeelde badkamer/toilet. Waterkosten wordt elke maand via meterstanden bepaald. Alle kamers zijn eventueel ook voor 2 personen Prijzen Naf.1050, -per maand

Kamers

9 studios

Special

[ul]
 • loopafstand van de bioscoop, het centrum en leuke stagiairecafe's en restaurants.
 • Eigen douche en toilet.
 • Prachtig uitzicht over het Waaigat en Punda.
 • Internet
 • Stroom inclusief
 • Groot balkon om te genieten van het prachtige uitzicht.
 • [ul]
  CentrumInternetInclusief stroom


  Interesse? Neem contact met ons op!