Nafl. 650Euro 260

Luxe Kamers

Nieuwe statige studenten villa 200 meter vanaf het Sehos ziekenhuis.

De boven verdieping is recentelijk geheel gerenoveerd en teld 5 pico bello ruime, luxe kamers met eigen douche , was tafel , garderobe kast , fan en airco. Verder is er een prachtige compleet uitgeruste keuken , twee nieuwe toiletten met fontein en een balkon van 30 vierkante meter. De beneden verdieping is momenteel verhuurd als administratie kantoor aan een bekende stichting.

Over de huur prijs valt niet te klagen. Vanaf 650 ANG tot 750 ANG per maand inclusief gas , water , elektra en internet. De stille split airco is exclusief en heeft een eigen stroom meter. Dankzij de heerlijke constante zeewind zul je weinig of geen airco nodig hebben.

Deze lokatie is uitermate geschikt voor co-assistenten en stagiaires van het Sehos ziekenhuis. Ook Piscadera Bay met het Hilton , Marriott Resort , Floris suite , Pirate bay resort en het WTC zijn vlakbij. Als je even de straat uitloopt ben je op de beroemde handelskade / pontjes brug. De bushalte is voor de deur en schuin tegenover is een supermarkt complex en apotheek

Extra bonus is de jaarlijkse Carnavals stoet die langs het huis trekt welke je vanaf het balkon op je gemak kunt aanschouwen.

Nergens op Curacao zal je kamers vinden van deze kwaliteit voor deze lage prijs. Reserveer snel want er zijn slechts 5 kamers beschikbaar.

Kamers

5

Special

Uitermate geschikt voor SEHos stagiaires.
CentrumSEHosInternetInclusief stroomIncluding waterAirconditioning


Interesse? Neem contact met ons op!