Nafl. 750Euro 300

Kamers in Jan Thiel

Heb je behoefte aan iets meer privacy dan is Kaya Boya wellicht iets meer voor jouw. Op de eerste etage tref je een ruime slaapkamer met een prive badkamer aan. Vanuit de ruime woonkeuken op de bagane grond heb je toegang tot de twee andere slaapkamers welke beide over airco beschikken. De bewoners welke beneden slapen delen een ruime badkamer. Aan de achterzijde van het pand tref je een huiskamer aan met een dvd-speler en televisie. In het verlengde van het terras staat een washok met wasmachine. Naast het voorgaande beschik je ook nog eens over 24/7 gratis internet. Voor extra veiligheid is de woning voorzien van goed traliewerk.

De Kaya Boyo 109b is gelegen in Jan Thiel Oost. Een luxe wijk met vele mooie woningen en een relaxte omgeving. Het is van belang dat je beschikt over een rijbewijs en een auto. Het openbaar vervoer vanaf deze lokatie is minimaal te noemen. Vlakbij deze woning, op ongeveer 5 minuten afstand is Jan Thiel Beach gelegen, met de relaxte strandclub Zanzibar.

Op ongeveer 8 minuten met de auto is de eerste supermarkt Vreugdenhil, apotheek en videotheek gesitueerd. Mocht je een keer geen zin hebben in koken dan rij je met de auto, binnen vier minuten naar de meest bekende snackbar van Curacao. Kortom een relaxte omgeving voor een heerlijke tijd op Curacao!

De huurprijs van de kamers staan hieronder vermeld. Op de Kaya Boyo huur je exclusief water en elektra en inclusief internet.

Kamers

4 kamers
ZanzibarInternet


Interesse? Neem contact met ons op!