Nafl. 680Euro 265

Huis in Jongbloed

Deze studentenvilla is een ruim en gezellig ingerichte villa gelegen in de rustige en VEILIGE villawijk Jongbloed. Deze wijk is centraal gelegen en binnen 10 minuten ben je in Punda of lig je lekker op MamboBeach. Vlakbij de villa vind je het bekende cafe De Tropen, waar stagiaires al voor 12 Gulden (4,5 euro) een complete avondhap kunnen bestellen. Ook in de buurt vind je een grote supermarkt voor je dagelijkse benodigdheden.

Om de hoek van de villa zit een bushalte. Er zijn 2 overdekte porches en het huis is omgeven door een mooie tropische tuin met als pronkjuweel een prachtige palapa (een rond prieel afgedekt door gedroogde palmbladeren waaronder je heerlijk beschermd tegen de zon een boekje kan lezen). Het huis heeft 7 slaapkamers waarvan 2 tweepersoonskamers en een ruime woonkamer. Voor extra veiligheid zijn alle ramen voorzien van ijzeren hekwerken. Auto's kunnen op het terrein worden geparkeerd.

Kamers

De slaapkamers zijn er in verschillende afmetingen; dus ook in verschillende prijsklassen. Elke kamer is standaard uitgerust met bed, kast, ventilator en kluisje.

Er zijn 3 badkamers met douche, wastafel en toilet. Tevens is er een compleet ingerichtte keuken. Er is een TV in de woonkamer en wireless internet in alle kamers.

Prijzen
  • tweepersoonskamer zonder eigen badkamer(13m2) 230euro pp
  • tweepersoonskamer met eigen badkamer (13m2) 250 euro pp
  • eenpersoonskamer (7m2) 265 euro
  • eenpersoonskamer (7m2) 265 euro
  • eenpersoonskamer (11m2) 295 euro
  • eenpersoonskamer (10m2) 295 euro
  • eenpersoonskamer (11m2) 295 euro

Alle prijzen zijn inclusief gas, water, wireless internet, excusief electra. Borg bedraagt 1 maand huur en de eindschoonmaak bedraagt 20 euro.

Kamers

8 kamers
InternetIncluding water


Interesse? Neem contact met ons op!