Nafl. 750Euro 300

Zeer centrale studios

Dit zeer centraal gelegen appartementencomplex is gelegen in Otrobanda. Het pand is geheel gerenoveerd en heeft van buiten nog authentieke details. Binnen is het echter volledig eigentijds afgewerkt. Het complex bestaat uit studio's en appartementen met balkon. Het fraaie appartementencomplex Bon Auberge is opgeleverd in oktober 2010 en ligt aan de Hoogstraat in Otrabanda. Het appartementencomplex is opvallend vanwege haar steenrode kleur met de witte luiken. In de omgeving zijn vele faciliteiten, zo vindt u op loopafstand het Brionplein met haar beroemde pondjesbrug richting Punda en prachtig uitzicht op de Julianabrug. Verder zijn er winkelstraten, een bioscoop, vele restaurantjes en cafes.

Het appartementencomplex bestaat uit 6 studio's en 13 2-kamerappartmenten. Hiervan is al een deel verhuurd. Er is keuze uit verschillende type appartementen met een balkon of een kathedraal plafond. Middels een elektronische poort is er een parkeerplaats beschikbaar voor ieder appartement. De studio's en appartementen worden standaard semi-gemeubileerd opgeleverd en zijn dus voorzien van een boxspringbed, tafel en stoelen.

De studio's bestaan uit een woon/slaapkamer met airco en keuken, de badkamer is voorzien van een eigen toilet, wastafel en douche met warm water (boiler). In alle studio's bevindt zich aansluiting voor internet en TV. In de keuken bevindt zich een koelkast en een elektronische kookplaat.

De appartementen bestaan uit een ruime woonkamer met keuken en schuifpui naar het balkon. In de keuken bevindt zich een koelkast en een elektronische kookplaat. Verder is er een slaapkamer voorzien van airco. De badkamer heeft een eigen toilet, wastafel en douche met warm water (boiler). In alle appartementen bevindt zich aansluiting voor internet en TV.

Studio: 750 naf per maand

Appartement: 1200 naf per maand

Kamers

19 studios
InternetAirconditioningWarm water


Interesse? Neem contact met ons op!