Emanuel Appartments

Emanuel Appartments Emanuel Appartments is een gezellig kleinschalig Appartementen complex gelegen aan de noord-kant van Cura?ao.

We hebben de beschikking over 2 appartementen:

Appartement op de begane grond met 2 slaapkamers voor 2 tot 4 personen. De slaapkamers zijn voorzien van airco en een ventilator. Het appartement heeft een ruime woonkamer met keuken en een douche met toilet.

Appartement op de eerste verdieping met 4 slaapkamers voor 4 tot 8 personen.

De slaapkamers zijn voorzien van airco en een ventilator. Het appartement heeft een ruime woonkamer met keuken en twee douches met toilet.

De studio heeft een woonkamer/keuken, slaapkamer en een douche met toilet. Het terrein is afgezet met goed hekwerk en een automatische poort met afstand bediening. De beheerder van het complex is woonachtig naast het complex en voor de veiligheid wordt gezorgd door alarm en 24 uurs security. Er is voldoende parkeergelegenheid.

In het appartment kunt u gratis gebruikmaken van internet. Bovendien kunt u kosteloos kijken naar oa nederlandse tv programma's maar ook vele buitenlandse zenders door middel van digitale televisie.


InternetAirconditioningTV


Interesse? Neem contact met ons op!