Nafl. 650Euro 260

Damacor studios

In de wijk Damacor, dichtbij de dierentuin beschikken wij over een huisje voor drie studenten. De woning beschikt over een woonkamer met keuken, koelkast, eettafel en banken. De douche is gesitueerd tussen 1ste slaapkamer en de woonkamer. In het volgende, ruime vertrek staan twee bedden een tafel en een televisie met dvd speler. Alle kamers beschikken over een grote kledingkast, een fan en airco.

Deze woning is gelegen in de wijk Damacor, nabij de dierentuin en het gezellige eetcafe de Tropen. Een paar minuten verder rijden is het winkelcentrum 't suikertuintje gesitueerd. Naast een aantal cafe's tref je hier verschillende winkels aan, zoals bijvoorbeeld de Bruna. Vanaf de woning zit je in 5 minuten op de Schottegat weg. De hoofdweg van Curacao. Ook op 4 minuten afstand is een grote supermarkt gesitueerd (Supermarkt Centrum). Kortom alles binnen handbereik. Bij deze woning is het wel prettig om over een rijbewijs en auto te beschikken.

De huurprijs van de woning in Damacor gaan per bed. Je huurt deze woning inclusief water en internet en exclusief elektra.

Bedden

Nafl. 650,00 per maand

Gehele appartement

Nafl. 1450,00 per maand

Kamers

3 kamers
InternetInclusief stroomIncluding water


Interesse? Neem contact met ons op!