Nafl. 750

Copacabana

De Copacabana (Bellisimaweg 22) is een heel gezellig studenten hotel met 36 kamers in de wijk Santa Rosa. Het bevindt zich in een zeer veilige en rustige wijk, maar omdat er altijd veel studenten verblijven is het er nooit saai. Ook is er een groot zwembad waar heerlijk kan worden ontspannen. De receptie is 24 uur per dag bemand en bewaak door veiligheid cameras. Het terrein is afgezet met goed hekwerk en is er een automatische poort waarvan de receptie de afstandbediening in gebruik heeft. Er zijn voldoende parkeerplaatsen achter de poort. Je hebt de keuze tussen een grote en een kleine kamer met eigen badkamer met toilet.

Op loopafstand ben je o.a. bij de Mac, supermarkt, wasserette, pinautomaat, bus halte en eetgelegenheden.

Logies zijn toegestaan tegen een vergoeding van Nafl. 25,- excl. Dit wel eerst in overleg. De algemene ruimtes en de badkamers worden 1 keer per week schoongemaakt. Draadloos internet in de gemeenschappelijke ruimtes. Gezamenlijke keuken met genoeg koelkasten, ovens en kookplaten.

VERBLIJF PRIJZEN: Bij verblijf minimum 2 maanden. Naf 850,- per maand (voor de grote kamer 20m2) Naf 750,- per maand (voor de kleine kamer 14m2) Naf 1200,- per maand (voor de tweepersoonskamer 20m2) De prijs is inclusief water en electriciteitsverbruik. Geen airco.

Kamer indeling:

  • Nachtkastje
  • Kledingkast
  • Tafel met stoel
  • Eigen badkamer met toilet
  • Ventilator op de kamer

Zwembad


Interesse? Neem contact met ons op!