Nafl. 2250Euro 900

2 slaapkamer appartementen en studios

De appartementen liggen zeer centraal tussen de oude binnenstad van Punda en het bekende oosten van het eiland, zoals het Spaanse Water en Jan Thiel. Maar ook voor uitgaansliefhebbers en de genoegens van een goed restaurant, kunt u eigenlijk niet beter zitten. En geen last van de dagelijks verkeersdrukte naar het oosten en dat maakt deze plek tot een uitstekende keuze. De passaatwind is hier altijd voelbaar, waardoor de hitte van de dag aanzienlijk getemperd wordt en het verblijf op uw veranda of terras een waar genoegen wordt.

Ongeveer halverwege Punda en Jan Thiel, net voor de lagune van Jan Thiel, verrijst de heuveltop van Bottelier. Deze wijk kenmerkt zich door grotere woningen in een gemeleerde bouwstijl. Allemaal hebben ze met elkaar gemeen dat ze tegen de hellingen van Bottelier aan liggen waardoor ze, afhankelijk van de ligging, allemaal uitzicht hebben. Niet voor niets is dit al sinds vele jaren een populaire woonplek van Curacao.

In de directe omgeving treft u de belangrijkste winkels aan, zoals een goed gesorteerde supermarkt(Vreugdenhil, met veel Nederlandse producten), vele kleinere winkels en toko's maar ook de bekende :"Hollandsche bakkerij" en een eveneens puur Nederlandse snackbar, zijn niet ver weg.

Meer van belang is misschien nog wel de korte afstand naar de stranden van Jan Thiel en Caracasbaai(minder dan 5 minuten), de watersportmogelijkheden op het Spaanse Water (eveneens ca. 5 minuten), de vele restaurants en bekende plekken als het Seaquarium en Mambo Beach. Ook deze locaties zijn minder dan 5 minuten van Villa Bottelier verwijderd.

Naar Punda, met haar vele pittoreske en historische plekjes, is het slechts 10-12 minuten. Sinds enkele jaren is de binnenstad een heerlijk en vooral veilig gebied om te winkelen, een drankje te drinken aan de Handelskade of te dineren met uitzicht op de Caribische zee.

De appartementen zullen worden ondergebracht in twee afzonderlijke units met elk 4 ruime appartementen van elk +/- 90m2.

Unit A bestaat uit 3 bouwlagen met op de beganegrond twee studio's 40m2 (I) en 50m2 (II). De twee etages daarboven bestaan uit in totaal 4 appartementen, elk met een oppervlakte van ongeveer 90m2

Unit B zal komen te bestaan uit twee bouwlagen met op iedere etage twee appartementen van ook 90m2.

De eerste van de twee appartementen-units is eind 2011 opgeleverd. De appartementen en studio's worden semi-gemeubileerd en met airconditioning verhuurd

Appartementen: De woonkamer is voorzien van een zithoek, met salontafel. Buiten zullen er porch meubelen komen te staan, waaronder een eettafel en stoelen De keuken is volledig ingericht en heeft een groot werkblad. De badkamer is voorzien van douche, met warm/koud water, toilet en wastafel met spiegel. Tevens zijn de appartementen voorzien van 220V aansluiting. In beide slaapkamers zal een ruim queensize bed komen te staan.

Studio's: Beiden zijn voorzien van een groot twee-persoons bed, een zithoek en eettafel met stoelen. De keuken is volledig ingericht en heeft een groot werkblad. De badkamer is voorzien van douche, met warm/koud water, toilet en wastafel met spiegel.

Prijzen

Appartementen: vanaf 2.250,- Naf. per maand, excl. water en licht. NB Bij afsluiting van een jaarkontrakt extra kortingen mogelijk!

Studio's: Studio I is 800 Naf en Studio II is 900 Naf per maand excl. water en licht

Kamers

4 appartementen en 2 studios
Warm water


Interesse? Neem contact met ons op!